COMUNICATS

Comparteix

OBERTES LES INSCRIPCIONS TEMPORADA 2019-2020
    07.04.17

Podeu passar per les oficines del club per recollir les sol.licituds. Fins el 31 de juliol de 2019.

PUBLICACIO FOTOS
    14.05.13

A tots els pares si teniu fotos i voleu compartirles en la web ens las podeu fer arribar al club al seu correu electronic i les publicarem a la pagina web.

FELICITACIO DE NAVIDAD
    31.12.12

Estimats pares/mares, nens/nenes, nois/noies. Com a President de la Junta , volia adreçar-me a tots vosaltres amb un petit escrit per desitjar-vos unes bones festes. Quant arriben els vols de Nadal penso amb tot el que comporta, compres, gastos,... primer em ve el cap tot de coses negatives, i més ens els temps que ens trobem actualment. Peró desprès penso peró si es NADAL. I em pregunto que és el Nadal? I us vull explicar com el veig i com el sento. El Nadal és una festa que portem tots als nostres cors, és una tradició, una alegria, són records de la nostre infantessa i del present. Durant el llarg de les nostres vides perdem moltes coses i persones, peró jo desitjo que mantinguem el Nadal com una cosa brillant, una il·lusió. Són dies d’estar amb familia, dies d’amor i alegria, de regals,... són uns dies que per uns instatns tenim que deixar enrere els problemes quotidians, que no són pocs els que estem vivim, peró són dies de felicitacions i de desitjos. Per aquesta raó us Desitjo molt BONES FESTES I UN BON ANY. El president, I la Junta Directiva.

Sponsors

Aquest lloc web utilitza cookies própies i de tercers per optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferéncies i realitzar labors analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra Política de Cookies

AcceptarRefusar