Comparte

COPA RADIO VILAFRANCA - QUARTS DE FINAL

Club/ 07 de Junio de 2016

U.E MARTINENCA - 3 J.E SANT JAUME DELS DOMENYS - 1

U.E MARTINENCA: Monterrubio, Soufian, Joanju, Bonell, Jaume, Vaques, Nacho(Forner), Aaron(Xavi), Guillem(Marc Villanueva), Rubén Baca(Guti), Marc Dolcet. A la banqueta: Souhail. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Rene Piquemal - Jordi Rabella. J.E SANT JAUME DELS DOMENYS: Dani, Coto, Marc(Edgard), Oriol(Walter), Carles, Sergio, Eric(Pere), Wesley, Xavi, Albert, Eric. A la banqueta: Maikel. Equip tècnic: Marc Bartra. Gols: 1-0 m58 Rubén Baca, 2-0 m70 Bonell, 3-0 m83 Marc Dolcet, 3-1 m88 Sergio. Primera eliminatòria de la Copa Ràdio Vilafranca, enfront el Sant Jaume dels Domenys, equip invitat com a Campió del grup 25 de las comarques del Baix Penedès del Grup 25 de la Quarta Catalana. Primers 45 minuts molt igualats on les ocasions mes clares de gol varen ser per l`equip de Sant Jaume. A la segona part, amb un rival mes desgastat, le Martinenca no va desaprofitar les seves ocasions i va guanyar amb un resultat solvent a l`espera de rival per les semifinals. El partit de semifinal serà Dissabte 11 de Juny a les 5 de la tarda al Camp Municipal de l`Espirall a Vilafranca del Penedès, el rival serà el C.F LA GRANADA. !!!AFICIÒ NO HI FALTEU¡¡¡¡¡¡.