Comparte

COPA RADIO VILAFRANCA 2016 - SEMIFINALS

Club/ 14 de Junio de 2016

C.F LA GRANADA - 1(2) U.E MARTINENCA - 1(4)

C.F LA GRANADA: Daniel, Jordi, Roger, Oscar, Faust, Ivan(Antonio), Sergi(Benjamin), Ricard(Joan), Kevin(Robert), Javier, Xavier(Josep). A la banqueta: Chus, Marc. Equip tècnic: Gerard Planas. U.E MARTINENCA: Monterrubio, Soufian(Guti), Joanju(Xavi), Bonell, Rubén Pozas, Vaques, Nacho(Jaume), Aaron(Forner), Guillem, Rubén Baca, Marc Villanueva(Pol). A la banqueta: Alex, Sergi Ráfols. Equip tècnic: David de Tena - Jordi ill. Delegats: Rene Piquemal - Jordi Rabella Gols: 1-0 m67 Joan. 1-1 m90 Forner. Tanda penals. Benjamin 1-0, Rubén Baca 1-1, Faust 1-0(a fora), Guti 1-2, Daniel 1-2(atura Monterrubio), Pol 1-3, Ivan 2-3, Vaques 2-4. La Martinenca disputarà per segon cop una final de la Copa Radio Vilafranca. La primera va ser l'any 2003. Es va perdre per 2-1 davant un Espirall molt potent en aquella temporada, en un partit mes que polèmic. En aquesta semifinal enfront el C.F La Granada també s'ha tingut que pati, i molt. No estat fins el minut 90 de partit, que a la sortida d`un corner, tret per Rubén Baca, el porter Granadenc, Daniel, no bloca la pilota i molt murri Forner posa el cap per empatar el partit a un gol. Uns primers 25 minuts de domini en el joc Martinenc, que ha disposat de dues bones ocasions de gol, sobre tot la de Marc Villanueva que ha provat una vaselina un pel desviada el pal dret de la porteria del rival, a mes, l`equip jugava amb superioritat. La Granada jugava amb deu jugadors per l`expulsió de Javier. Pero el minut 29 es gira tot, es expulsat(amb una jugada molt discutible) Guillem, l`equip es descentra donant l`iniciativa els jugadors de La Granada, que van disposar de varies i bones ocasions de gol. Per sort va aparèixer Monterrubio que va fer unes grans aturades evitant que puges cap gol al marcador rival. Amb empat a cero començava la segona part del partit, amb l`equip de Sant Martí mes centrat pero costant-li molt arriba a la porteria contraria. Els de La Granada semblava porta-ban la batuta, pero també els va costar arribar en perill a a l`àrea rival. Fins que el minut 67 i desprès d`un refùs de Monterrubio la pilota arriba a peus de Joan, que no perdona i fa pujar el marcador el 1-0. A partir d`aquí molts nervis que el final es van veure recompensats amb el gol del gran capita Forner al límit del temps. La sort dels penals va caure del costat de La Martinenca per 2-4. Tots quatre marcats, el cinquè ja no es va tenir que llança. La Granada en va fallar dos, un d`ells aturat pel protagonista del partit Ivan Monterrubio. ARA TOCA A TOTA L`AFICIÓ RECOLZA L`EQUIP A LA GRAN FINAL QUE SERA EL DISSABTE 18 DE JUNY 2016 A LAS 7 DE LA TARDA "CAMP MUNICIPAL D`ESPORTS DE VILAFRANCA DEL PENEDES" TOT L`EQUIP A FET UNA GRAN TEMPORADA I ES MEREIXEN QUE TOTS ELS I FEM COSTAT PER INTENTAR GUANYAR LA PRIMERA COPA RADIO VILFRANCA. NO HI FALTEU!!!!!!!