Comparte

JORNADA -1 , 03 DE SETEMBRE 2016/17

/ 05 de Septiembre de 2016

C.E ODENA - 3 U.E MARTINENCA - 2

C.E ODENA: David, Oscar, Cristian, Ivan, Roger, Victor, Antonio Javier, Jordi(Adrià), Xavier(Sergio)(Jordi Biosca), Roger, Albert(Ivan). A la banqueta:Jaume. Equip tècnic: Javier Magdaleno. U.E MARTINENCA: Souhail, Cot(Soufian), Joanju, Pau, Jaume, Aaron, Vaques, Nacho(Forner), Oscar(Pol), Rubén Baca, Marc Dolcet. A la banqueta: Hugo. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Jaume Ráfols - Jordi Rabella. Gols: 1-0 m36 Sergio, 2-0 m65 Victor, 2-1 m80 Rubén Baca(F.D), 2-2 m84 Marc Dolcet, 3-2 m85 Pau(P.P). Primer partit de la nova temporada, tarda molt calorosa, segons informacions rècord de temperatura en un observatori d`Odena en un mes de Setembre 39 graus, davant un rival que ve de perdre categoria la temporada passada. Primera part anivellada en el joc i pràcticament l`única errada de la defensa Martinenca en les marques va permetre a Sergio de cap avançar en el marcador l`equip local per 1-0. A la segona part l`equip local va sortir amb mes pressió i va disposar de clares i bones ocasions de gol. Que per sort i amb una bona feina Souhail fins a quatre vegades va evitar amb las seves aturades que el segon gol puges al marcador. Va ser en una jugada rara dins l`àrea amb un seguit de rebots al final la pilota arriba a peus de Victor que xuta com pot la pilota va al travesser i finalment entra a porteria, era el 2-0. Semblava que l`equip estava entregat però el m80 un mil·limetrat xut de falta directa de Rubén Baca tornava a posar l`equip en el partit amb un 2-1, i quatre minuts desprès era Marc Dolcet aprofitant unes indecisions de treure la pilota de l`àrea local, que de xut sec empatava al partit a dos gols. Però poc duraria l`alegria, en la següent jugada Pau amb l`intent de refusar la pilota li surt malament i introdueix la pilota dins la seva pròpia porteria, per desgracia era el definitiu 3-2. PROPER PARTIT DIUMENGE 11 DE SETEMBRE 2016 A LAS 12.00H. U.E MARTINENCA - C.E CARME.