Comparte

JORNADA - 5 , 02 D´OCTUBRE 2016

Club/ 22 de Octubre de 2016

C.F CUBELLES - 2 , U.E MARTINENCA - 1

C.F CUBELLES: Francisco, Sergio(Alin), Eric, Claudiu(Sergi), Gerard, Albert, Ilan(David), Felipe, Alex(Marc), Francesc, Adrià. A la banqueta: José Manuel, Borrell. Equip tècnic: Xavier Vilagut. U.E MARTINENCA: Souhail, Vaques, Pau(Soufian), Bonell, Rubén Pozas, Forner, Aaron(Xavi), Nacho(Roger), Guillem, Salcedo(Pol), Marc Dolcet. A la banqueta: Hugo, Sergi Ráfols. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Jaume Ráfols - Jordi Rabella. Àrbitre: Javier Ruz Navarro(Barcelona). Gols: 0-1 m27 Marc Dolcet, 1-1 m30 Francesc, 2-1 m34 Francesc. Tot i avançar-se en el marcador, poc va durar l`alegria ja que en set minuts el Cubelles va capgirar el marcador. El domini del partit per part Martinenca no s`ha pogut transformar en un resultat positiu de cara a sumar punts per la classificació. PROPER PARTIT DIUMENGE 09 D´OCTUBRE A LAS 12.00H. U.E MARTINENCA - C.F SUBERENSE"B"