Comparte

JORNADA - 7 , 16 D´OCTUBRE 2016

/ 24 de Octubre de 2016

JOVENTUT RIBETANA - 3 , U.E MARTINENCA - 1

JOVENTUT RIBETANA: Jordi, Garrido, Roman(Josep), Luis Alberto(Morillas), Martí(Jordi Gallego), Joey, Felix, Alejandro(Pol), Roberto Andrés(Alex), Marc, Cols. A la banqueta: Xavier, David. Equip tècnic: Victor Doñate. U.E MARTINENCA: Souhail, Cot(Roger), Joanju, Bonell, Sergi(Pau), Aaron, Vaques(Forner), Guillem, Jaume Mestres(Pol), Rubén Baca(Nacho), Marc Dolcet. A la banqueta: Alex, Soufian. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Josep Mora - Jordi Rabella. Àrbitre: Francisco José Cuevas Camara(Baix Llobregat). Gols. 1-0 m3 Roberto Andrés, 2-0 m48 Alejandro, 2-1 m74 Nacho(p), 3-1 m89 Jordi Gallego. Dos gols els tres minuts, el 1-0 els tres de la primera i el 2-0 els tres de la segona, van posar el partit molt còmode per a l`equip local, que te un gran equip i es un ferm candidat per quedar campió de grup. La mala sort també i novament estat per els jugadors Martinencs, tot seguit del 1-0 una gran jugada de la Martinenca arriba a peus de Guillem que superar be el porter local, però el seu remat s´estavella el pal dret de la porteria. Amb un penal Nacho reduïa diferencies, però com mes estava treballant l`equip per treure el resultat positiu, un rapit contracop de la Ribetana al minut final de partit va posar el definitiu 3-1 al marcador. PROPER PARTIT DIUMENGE 23 D´OCTUBRE A LAS 12.00H. U.E MARTINENCA - C.E RIUDEBITLLES.