Comparte

JORNADA - 10 , 06 DE NOVEMBRE 2016

/ 12 de Noviembre de 2016

U.E MARTINENCA - 0 C.F.P SANT PERE MOLANTA - 2

U.E MARTINENCA: Souhail, Sergi(Cot), Joanju(Marc Villanueva), Bonell, Rubén Pozas, Salcedo(Jaume Mestres), Vaques(Nacho), Aaron, Rubén Baca(Pol), Guillem, Marc Dolcet. A la banqueta: Hugo, Pau. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Jaume Ráfols - Jordi Rabella. C.F.P SANT PERE MOLANTA: Ivan, Alex, Gil, Borrella, Cristian, Denis, Wesley(Martí), David, Pol, Marc(Eloi), Rubén. A la banqueta: Barragan, Rai. Equip tècnic: Emiliano Lionel. Àrbitre: Alejandro Rodríguez Moreno (Barcelona). Gols: 0-1 m48 Cristian, 0-2 m55 Cristian. Primera part anivellada tot, i que, la Martinenca va disposar de mes possessió de pilota pero sense arribar amb perill clar a la porteria rival. Per contra el Sant Pere Molanta les poques ocasions clares de gol que va tenir apunt va estar de transformar-les en gol si no hages estat per les bones intervencions de Souhail que en un parell de jugades va salvar un clar, un contra un. A la segona els Molantencs de seguida van trobar porteria i als deu minuts ja es van posar amb un 0-2 a favor que van saber defensar fins el final de partit. Primera derrota a casa, per tant toca refer-se el mes aviat possible. PROPER PARTIT DIUMENGE 13 DE NOVEMBRE A LAS 12.15H. A.E LA MUNIA - U.E MARTINENCA