Comparte

JORNADA 12 , 20 DE NOVEMBRE 2016

Club/ 26 de Noviembre de 2016

U.E MARTINENCA - 3 C.E ANOIA - 2

U.E MARTINENCA: Hugo, Cot(Sergi Ráfols), Joanju(Soufian), Bonell, Rubén Pozas, Forner, Aaron(Salcedo), Nacho(Vaques), Pol(Jaume Mestres), Rubén Baca, Marc Dolcet. A la banqueta: Souhail, Pau. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Josep Mora - Jordi Rabella. C.E ANOIA: Sergio, Pol, Javi(Kiki), Menchu, Joel, Cristobal(Dani), Plazas, Hector(Edgar), Petit, Ricky(Fran), Gotxu(Daviño). A la banqueta: Kevin. Equip tècnic: Manu. Àrbitre: Jonathan Perez Herrera (Barcelona). Gols: 0-1 m25 Ricky, 0-2 m29 Petit, 1-2 m31 Nacho, 2-2 m 90 Jaume Mestres, 3-2 m92 Marc Dolcet. Qui la segueix l`aconsegueix. Merescuda i treballada victoria davant el C.E ANOIA, segon a la classificació del grup 12 de la 3ª catalana. Malament pintaban les coses quan a la mitja hora de partit el resultat era en contra per 0-2. El partit estava anivellat pero dos greus errors defensius varen costa dos gols. Menys mal que dos minuts desprens del 0-2, Nacho per la Martinenca escursava diferencies fent el 1-2 i l`equip es tornava a posar en el partit, i a partir d`aquí va ser amo i senyor de l`enfrontament, amb intensitat, en joc, bones triangulacions, domini i possessió de la pilota, crean moltes i clares ocasions de gol que desgraciadament no entraban. Va ser el minut 89 quan va començar a canviar tot, l`àrbitre pita un penal en contra de la Martinenca, expulsa Sergi Ráfols, i semblava que tot el treball fet novament no serviria per res. Llença el penal Daviño de l`Anoia i el porter Martinenc, Hugo, aguanta i encerta la trajectòria de la pilota evitant el possible 1-3. Un minut despres amb rapit contracop Jaume Mestres empatava el partit, i amb temps afegit bona recuperació de la pilota en el mig del camp de Rubén Baca la dona ràpidament a Marc Dolcet que de vaselina fa el definitiu 3-2. Per fi el treball a recompensat l`equip. PROPER PARTIT DIUMENGE 27 DE DESEMBRE A LAS 12.00H. U.E MARTINENCA - F.C HORTONENC