Comparte

JORNADA 19 - 29 DE GENER 2017

/ 18 de Febrero de 2017

C.E CARME - 5 U.E MARTINENCA - 3

C.E CARME: Rufo, Ricart(Albert), Josep, Marc, Domènech(Francesc), Nando(Canari), Picó(Arnan), Arnau, Cristian(Andreu), Sendra, Alex. A la banqueta: Edu. Equip tècnic: Carlitos. U.E MARTINENCA: Hugo, Sergi, Joanju, Pau(Jaume Mestres), Rubén Pozas(Pol), Guillem(Forner), Vaques, Nacho(Rubén Baca), Aaron, Marc Dolcet, Marc Villanueva(Salcedo). A la banqueta: Alex, Soufian. Equip tècnic: David de Tena - Raimon Martí. Delegats: Josep Mora - Jordi Rabella. Àrbitre: Sergi López Massana (Baix Llobregat). Gols: 1-0 m25 Sendra, 2-0 m29 Picó, 3-0 m47 Marc, 4-0 m51 Alex, 5-0 m54 Josep, 5-1 m63 Vaques, 5-2 m75 Marc Dolcet, 5-3 m81 Salcedo. Resultat que no reflexa ben bé el que va passar durant els noranta minuts de partit. Terreny de joc amb males condicions, per les pluges caigudes, ocasions clares de gol fallades, que va ajudar que l`equip local es creiera que podia guanyar, i així u va fer. Amb onze minuts amb va tenir prou, quatre a la primera per fer un 2-0, i set a la segona per fer-ne 3 mes i deixar un marcador de 5-0 que va fer que la Martinenca se li poses molt difícil per remuntar un marcador tant alt. Tot i així encara es va ser capaç de reduir diferencies per deixar el marcador amb un definitiu 5-3, ja que com es normal va faltar temps. Una ocasió perduda per sortir dels llocs perillosos de la classificació. PROPER PARTIT DIUMENGE 05 DE FEBRER A LAS 12.00H. U.E MARTINENCA - U.E CALAF